Tag archief: Hautière Régis

Abeltje

Strips van:

Tekenaar: Dillies Renaud Scenarist: Hautière Régis Uitgeverij: Blloan

Je ogen bedriegen je volkomen en je laat je weer misleiden door vooroordelen. Dat is wat de eerste indruk van Abeltje oplevert. Een beertje en een vogeltje op de cover tegenover een immense maan. Knapzakken over de schouder, dit is een reisverhaal… (nieuw tab)

De Laatste Vlucht

Strips van:

Tekenaar: Hugault Romain Scenarist: Hautière Régis, Hugault Romain Uitgever: Silvester

Wij hebben niets met vliegtuigen en piloten die ze besturen. In films waarin luchtgevechten voorkomen, storen we ons vooral aan het machismo en het feit dat we door helmen, sjaaltjes en andere bedekkend hoofd- en mondtoebehoren geen onderscheid kunnen maken… (nieuw tab)

De Oorlog Van De Lulu’s

Strips van:

Tekenaar: Lemaire Vincent Scenarist: Hautière Régis Uitgever: Casterman

Daar staan ze dan. Lucien, Lucas, Luigi en Ludwig. De vier Lulu’s. Het weeshuis is helemaal verlaten. Waar is de abt? En de pater? Waar zijn de andere wezen? Zijn ze misschien vertrokken op uitstap? Maar waarom gebeurde dit zo halsoverkop. Ze… (nieuw tab)

Oorlogsvrouwen

Strips van:

Tekenaar: Veber Marc Scenarist: Hautière Régis, Laboutique Francis, Polack Emmanuelle Uitgeverij: Casterman

Oorlogsvrouwen 1 opent een vierdelige reeks portretten van historische, uitzonderlijke vrouwen die zich lieten opmerken tijdens de Tweede Wereldoorlog. In volgorde zijn dat Amy Johnson, Sophie Scholl, Berthie Albrecht en Mila Racine. Een vijfde vrouw is fictief, journaliste… (nieuw tab)

Zibeline

Strips van:

Tekenaar: Aouamri Mohammed Scenarist: Goddyn Régis, Hautière Régis Uitgeverij: Casterman

Na een ruzie met haar broer rent Tannicia de jungle in, waar ze door voodootovenaars wordt gekidnapt. Zij zijn op zoek naar een slachtoffer voor hun ceremonie. Het meisje blijft ongedeerd maar komt op mysterieuze wijze terecht in een… (nieuw tab)


U verklaart akkoord te gaan met onze privacy bepalingen. Het copyright van de stripbesprekingen berust bij derde site's, zoals Bol, Wikipedia, De Stripspeciaalzaak etc.