Tag archief: Guéro Gérard

Belladonna

Strips van:

Tekenaar: Alary Pierre Scenarist: Guéro Anne, Guéro Gérard Uitgever : Bee Dee

Parijs, zeventiende eeuw. Lodewijk XIV, de Zonnekoning en middelpunt van alle belangstelling, heeft een schare trouwe dienaren rondom zich. Voor zijn persoonlijke veiligheid rekent hij op de musketiers en hun kapitein Maxime. De krachten die de koning… (nieuw tab)

Bloodline

Strips van:

Tekenaar: Alberto Varanda Scenarist: Guéro Anne, Guéro Gerard Uitgever : Talent, Vinci

De collectie Vinci leek een stille dood gestorven wat luid, ontevreden gemompel teweegbracht bij stripkopers die plots weer maar eens onvolledige reeksen in hun boekenkast vreesden. Maar ziet! Op dit moment telt Vinci drie nieuwe delen, zijnde de… (nieuw tab)

De Blondjes

Strips van:

Tekenaar: Paty Christian Scenarist: Guéro Gérard Uitgever : Saga

Blondjes hebben het niet makkelijk. Het is een dagelijkse strijd tegen vooroordelen over hun intelligentie en ze kampen met hun sekspoesimago. Geraak zo maar eens aan een job buiten de mediawereld. De reekstitel van deze nieuwe serie gags had net… (nieuw tab)

De Orde van de Drakenridders

Strips van:

Tekenaar: Varanda Alberto, Briones Philippe, Guinebaud Sylvain, Paty Christian, Sieurac Laurent, Démarez Thierry, Meddour Fabrice, Ruizgé Francisco, Guiton Edouard Scenarist: Guéro Anne, Guéro Gérard Uitgever : Silvester

Ieder deel van deze fantasy – reeks kan eigenlijk apart gelezen worden. Want in elk deel staat er een andere drakenridder centraal. Alle… (nieuw tab)

Khatedra

Strips van:

Tekenaar: Castagnet Philippe Scenarist: Guéro Anne, Guéro Gérard Uitgever : Talent

Een nieuw album van scenarist Ange! Daar geven we altijd prioriteit aan. Met eerdere titels als Sirene, Bloodline en De Orde van de Drakenridders is dat ook niet meer dan normaal.

Op de dertiende verjaardag van Felix (een… (nieuw tab)

Lees verder »

Littekens

Strips van:

Tekenaar: Paty Christian Scenarist: Guéro Anne, Guéro Gérard Uitgever : Talent

De soldaten van de koning van Rhuynes vallen de woning van Erkor binnen. De koning is immers stikjaloers op de groeiende populariteit van zijn neef Erkor. Hij moordt zijn gezin uit en steekt zijn huis in brand. Daarna… (nieuw tab)

Marie Der Draken

Strips van:

Tekenaar: Démarez Thierry Scenarist: Guéro Anne, Guéro Gérard Uitgever : Silvester

In een zonovergoten bergstadje krijgt de twaalfjarige Marie van haar rijke vader de opdracht het bos in te trekken en pas terug te keren als ze een kloppend hart van een dier heeft bemachtigd. Tijdens haar initiatierite laat… (nieuw tab)

Nemesis

Strips van:

Tekenaar: Janolle Alain Scenarist: Guéro Anne, Guéro Gérard Uitgever : Talent, Vinci

New York, deze tijd. Twee FBI agenten stuiten per toeval op een duister zaakje. Maar is het wel per toeval? Fisher en Mallow leerden al snel dat sommige dossiers zich nooit laten klasseren… Nemesis Level Eleven gelijk…… (nieuw tab)

Sirene

Strips van:

Tekenaar: Varanda Alberto Scenarist: Guéro Anne, Guéro Gérard Uitgever : Blitz, Talent

In de prachtig uitgegeven Millennium – reeks van uitgeverij Blitz (imprint van Talent) verschenen twee nieuwe delen van een nieuwe reeks, Sirene.

Een hevig onweer veegt een beschonken prins overboord van zijn zeilschip. Een zeemeermin kan hem… (nieuw tab)

Lees verder »

Tower

Strips van:

Tekenaar: Goethals Sébastien Scenarist: Chardot, Guéro Anne, Guéro Gérard Uitgever : Farao, Talent

Al vier jaar lang leeft Tom met zijn vriendin Carla in Milaan. Alles loopt op rolletjes, tot er een groepje gemaskerde mannen op hun landgoed opduikt en “de poen” opeist. Tom slaagt erin om een deel… (nieuw tab)

Verloren Paradijs

Strips van:

Tekenaar: Varanda Alberto Scenarist: Guéro Anne, Guéro Gérard Uitgever : Dark Dragon Books

Persoonlijk wachten wij al sinds januari vol verwachting op de Nederlandstalige uitgave van de nieuwe reeks van Alberto Varanda want nu kunnen we in de eerste plaats eens stoefen over onze kennis van deze Portugese tekenaar.

De… (nieuw tab)


U verklaart akkoord te gaan met onze privacy bepalingen. Het copyright van de stripbesprekingen berust bij derde site's, zoals Bol, Wikipedia, De Stripspeciaalzaak etc.