Tag archief: Grenson Olivier

Carland Cross

Strips van:

Tekenaar: Grenson Olivier Scenarist: Oleffe Michel Uitgever : Lefrancq

Albums

Carland Cross – 01 – De Golem Carland Cross – 02 – Het Dossier Carnarvon Carland… (nieuw tab)

Lees verder »

De Geschiedenis Van Het WK Voetbal

Strips van:

Tekenaar: Bours Jacques, Chardez Didier, Chrispeels Didier, Grenson Olivier, Hernu Marc, Mesmaeker Jean de, Stassen Jean-Philippe, Verron Laurent, Wurm Philippe Scenarist: Desberg Stephen, Lapière Denis, Salma Sergio Uitgever : Paul Ide

(nieuw tab)

Lees verder »

Geen Weg Terug

Strips van:

Tekenaar: Grenson Olivier Scenarist: Grenson Olivier Uitgever: Lombard

Het zit Billy Summer niet mee. Hij doet wat te veel zijn best voor zijn vriendin. Hij verstikt haar met zijn goede bedoelingen en de haast om te trouwen en zich te settelen. Zij wil wat afstand en het komt tot een… (nieuw tab)

Niklos Koda

Strips van:

Tekenaar: Grenson Olivier Scenarist: Dufaux Jean Uitgever : Lombard

Achterin de berlines worden belangrijke geheimen uitgewisseld, handtekeningen onder contracten gezet en mooie jonge vrouwen op mysterieuze wijze ontvoerd. Een tovenaar is met de delegatie van een bevriend land meegekomen en heeft in het centrum van de stad zijn toevlucht… (nieuw tab)

Voor het Ongeluk Geboren

Strips van:

Tekenaar: Grenson Olivier Scenarist: Lapière Denis Uitgever : Dupuis

De collectie Vrije Vlucht van Dupuis bestaat twintig jaar. De uitgever van vooral leuke, vlot getekende grote – ronde – neuzenstrips ging het in deze collectie ineens over een andere boeg gooien. Tekenaars als Hermann, Cosey, Marvano, Frank, Makyo, kortom,… (nieuw tab)


U verklaart akkoord te gaan met onze privacy bepalingen. Het copyright van de stripbesprekingen berust bij derde site's, zoals Bol, Wikipedia, De Stripspeciaalzaak etc.