Tag archief: Goetzinger Annie

Agence Hardy

Strips van:

Tekenaar: Goetzinger Annie Scenarist: Christin Pierre Uitgever : Dargaud

Agence Hardy is het detectivekantoor van de gelijknamige eigenares, Edith Hardy. Gaston Lecauchois doet beroep op de diensten van mevrouw Hardy. Lecauchois is eigenaar van een farmaceutisch bedrijf en een van zijn scheikundigen is twee weken geleden plotseling verdwenen. Hij… (nieuw tab)

De Dames Van De Horizon

Strips van:

Tekenaar: Goetzinger Annie Scenarist: Christin Pierre uitgeverij: Dargaud

Collectie Beeldroman – 12 – De Dames Van De Horizon

(nieuw tab)

Lees verder »

De Verloren Toekomst

Strips van:

Tekenaar: Goetzinger Annie Scenarist: Jónsson Jón S., Knigge Andreas C. Uitgeverij: Arboris

Dit is een verhaal over liefde en aids. Het is het verhaal van Tim en Peter, die met de ziekte geconfronteerd worden als TIm te weten komt dat hij seropositief is. Hij is in een klap z’n… (nieuw tab)

Doorbraak

Strips van:

Tekenaar: Bilal Enki, Boucq François, Cabanes Max, Dräger Lothar, Floch Jean-Louis, Gibbons Dave, Giraud Jean, Goetzinger Annie, Juillard André, Kerac Branislav, Kiss Ilona, Manara Milo, McKean David, Mézières Jean-Claude, Pahek Zeljko, Polch Boguslaw, Prado Miguelanxo, Schultheiss Matthias, Sienkiewicz Bill, Tardi Jacques, Thomas François, Torres Daniel, Zonic Scenarist: Bilal… (nieuw tab)

Felina

Strips van:

Tekenaar: Goetzinger Annie Scenarist: Mora Pujadas Victor Uitgeverij: Glénat

Felina – 01 – Felina

(nieuw tab)

Lees verder »


U verklaart akkoord te gaan met onze privacy bepalingen. Het copyright van de stripbesprekingen berust bij derde site's, zoals Bol, Wikipedia, De Stripspeciaalzaak etc.