Tag archief: Filippi Denis-Pierre

De Boeman

Strips van:

Tekenaar: Lebeault Fabrice Scenarist: Filippi Denis-Pierre Uitgever: Dupuis

Albums

De Boeman – 01 – Deel 01 De Boeman – 02 – Deel 02

(nieuw tab)

Lees verder »

De Kapers van Alcibiades

Strips van:

Tekenaar: Liberge Eric Scenarist: Filippi Denis – Pierre Uitgever : Dupuis

Met dit vijfde deel komt er een eind aan het eerste luik van De kapers van Alcibiades. Het eerste luik, want een einde waar wel nog een vervolg aan te breien valt én het dankwoord van scenarist Filippi… (nieuw tab)

Dromen

Strips van:

Tekenaar: Dodson Terry Scenarist: Filippi Denis-Pierre Uitgeverij: Bee Dee

Een immens park. Afgesloten door een prachtig smeedijzeren hek. Coraline Doucet belt aan. Een vreemde telefoon komt uit de muur. Onbevreesd zegt Coraline dat ze komt voor de advertentie in de krant. Zij wil graag de gouvernante zijn voor de… (nieuw tab)

Ethan Ringler, Federaal Agent

Strips van:

Tekenaar: Mezzomo Gilles Scenarist: Filippi Denis – Pierre Uitgever : Dupuis

Ethan Ringler komt in 1879 in New York aan. Hij heeft Indiaanse roots en gaat op zoek naar de stam van zijn moeder, maar dit blijkt niet mee te vallen. Om aan geld te geraken neemt hij allerlei… (nieuw tab)

Het Boek van Jack

Strips van:

Tekenaar: Boiscommun Olivier G. Scenarist: Filippi Denis – Pierre Uitgever : Standaard

Jack wil zich dolgraag bij het groepje aansluiten van Stan, maar dan moet hij eerst bewijzen dat hij over voldoende moed en durf beschikt. Zijn opdracht bestaat erin om in te breken in een oud, spookachtig huis.… (nieuw tab)

Het Verband Van De Ring

Strips van:

Tekenaar: Cauuet Paul, Civiello Emmanuel, Créty Stéphane, Critone Luigi, Laouer Fabien, Lapeyre Guillaume Scenarist: Clavery Guillaume, Corberand Éric, Cordurié Sylvain, Duval Fred, Feng Mao, Filippi Denis-Pierre, Goret Christophe , Jarry Nicolas, Morvan Jean-David, Mosdi Thomas, Veys Pierre Uitgeverij: Silvester

Het Verband Van De Ring – 01 – Het Verband Van… (nieuw tab)

Nefesis

Strips van:

Tekenaar: Camboni Silvio Scenarist: Filippi Denis – Pierre Uitgever : Dupuis

Een Europese superheldin? Een Franse versie van Catwoman? Een jong meisje dat Batmangewijs allerlei hachelijke avonturen beleeft? Hadden we daar nu echt nog nood aan? Blijkbaar wel. Nefesis is een geslaagde ode geworden aan zowel de historische avonturenstrip… (nieuw tab)


U verklaart akkoord te gaan met onze privacy bepalingen. Het copyright van de stripbesprekingen berust bij derde site's, zoals Bol, Wikipedia, De Stripspeciaalzaak etc.