Tag archief: Falba Bruno

Antichrist

Strips van:

Tekenaar: Aleksic Vladimir Scenarist: Falba Bruno Uitgeverij Saga

Met een titel als Antichrist schep je een toch wel een bepaald verwachtingspatroon: duivels, demonen, de Apocalyps. Zeker bij elke rechtgeaarde Slayer – fan, die uw recensent toch wel was in zijn jeugd (ok, die jeugdzonde is nog niet voorbij). Komt daar… (nieuw tab)

De Tempelier

Strips van:

Tekenaar: Bono Fabio Scenarist: Falba Bruno Uitgever : Daedalus

Tweede deel van een nieuwe stripreeks over de legendarische orde van de Tempeliers. Deel een startte in 1314 in Parijs. Voordat hij op de brandstapel stapt, biecht Jacques de Molay – de laatste grootmeester van de Tempeliersorde – na zware… (nieuw tab)

De Zang Der Elfen

Strips van:

Tekenaar: Ratera Mike Scenarist: Falba Bruno Uitgever : Dark Dragon Books

Wie de geschiedenis erop naslaat zal vol interesse het treffen tussen de Romeinse veldheer Flavius Aetius en de beruchte Attila de Hun in het jaar 451 op de Catalaunische velden ontdekken. Flavius was een diplomatiek gijzelaar van de… (nieuw tab)

Katharen

Strips van:

Tekenaar: Bono Fabio Scenarist: Falba Bruno Uitgever: Daedalus

Over het onfortuinlijke lot van de Katharen konden we al met veel genoegen (en dan hebben we het over het aan ons verstrekte leesplezier) lezen in De As Van De Katharen. Daar waar Philippe Jarbinets grootse middeleeuwse reeks ophield na de bestorming… (nieuw tab)

Wet Van De Chaos

Strips van:

Tekenaar: Tasiaux François Scenarist: Falba Bruno Uitgever : Talent

Wet Van De Chaos – 01 – Zwarte Elfen

(nieuw tab)

Lees verder »


U verklaart akkoord te gaan met onze privacy bepalingen. Het copyright van de stripbesprekingen berust bij derde site's, zoals Bol, Wikipedia, De Stripspeciaalzaak etc.