Tag archief: Duval Fred

Carmen McCallum

Strips van:

Tekenaar: Blanchard Fred, Gess Stéphane Scenarist: Duval Fred, Vatine Olivier Uitgever : Daedalus

Albums

Carmen Mc Callum – 01 – Jakurpa Carmen Mc Callum – 02… (nieuw tab)

Lees verder »

Hauteville House

Strips van:

Tekenaar: Bouchet Philippe, Gioux Thierry, Quet Christophe Scenarist: Duval Fred Uitgever: Silvester

Na een paar opeenvolgende cyclussen waarin er heel wat afgereisd, achtervolgd, rondgerend en nog wat actieve werkwoorden met voorzetsels eraangekleefd is ondernomen, blijven we in het min of meer afgeronde Jack Tupper gewoon thuis. ’t Is te… (nieuw tab)

Het Verband Van De Ring

Strips van:

Tekenaar: Cauuet Paul, Civiello Emmanuel, Créty Stéphane, Critone Luigi, Laouer Fabien, Lapeyre Guillaume Scenarist: Clavery Guillaume, Corberand Éric, Cordurié Sylvain, Duval Fred, Feng Mao, Filippi Denis-Pierre, Goret Christophe , Jarry Nicolas, Morvan Jean-David, Mosdi Thomas, Veys Pierre Uitgeverij: Silvester

Het Verband Van De Ring – 01 – Het Verband… (nieuw tab)

Man van het Jaar

Strips van:

Tekenaar: Blanchard Fred, Bouchet Philippe, Esnard-Lascombe Fabien Scenarist: Duval Fred, Pécau Jean-Pierre Uitgever: Daedalus

Man van het Jaar is een nieuwe conceptserie waarbij de afgeronde verhalen per album telkens het werk zijn van andere auteurs. Deze keer geen alternatieve of uchronistische herschrijvingen van de geschiedenis, maar wel in de… (nieuw tab)

Nico

Strips van:

Tekenaar: Berthet Philippe Scenarist: Duval Fred Uitgever : Dargaud

Albums

Nico – 01 – Atomium-Express Nico – 02 – Operatie Caraïben

Enkel beschikbaar in het… (nieuw tab)

Lees verder »

Renaissance

Strips van:

Tekenaar: Ménage Matthieu Scenarist: Duval Fred Uitgeverij: Dargaud

2084, de ergste scenario’s over de toekomst van de aarde zijn bewaarheid geworden. De Federatie besluit een interventie op touw te zetten op deze uitstervende planeet. Swann, een jong en oprecht buitenaards wezen, geeft zich op als vrijwilliger. Hij is afkomstig… (nieuw tab)

Travis

Strips van:

Tekenaar: Quet Christophe Scenarist: Duval Fred Uitgever : Daedalus

We schrijven 2052. De wetenschap heeft de voorbije decennia niet stil gestaan. Ook de ruimtevaart is er met rasse schreden op vooruit gegaan. De mens controleert meer dan ooit zijn omgeving en het klimaat. Zo werd Station Hurricane geconstrueerd.… (nieuw tab)

Lees verder »

Uur U

Strips van:

Tekenaar: Blanchard Fred, Buchet Philippe, Manchu Philippe Scenarist: Blanchard Fred, Duval Fred, Pécau Jean – Pierre Uitgever : Silvester

Uur U is een conceptreeks die ons meeneemt in de recente geschiedenis. In tegenstelling tot historische strips gaat men er hier van uit dat er in de loop der tijd… (nieuw tab)

Vrijbuiters

Strips van:

Tekenaar: Vastra Sébastien Scenarist: Duval Fred Uitgever : Arboris

IJzervreter, autosloper, wegenwacht en voormalig racekampioen van beroep, berijdt de straten van de wereld op zoek naar klanten. Tijdens een gewone werkdag sleept hij Impala, de huidige racekampioen, die door een bende premiejagers achterna gezeten wordt. Aan het hoofd… (nieuw tab)

Lees verder »

Wayne Redlake

Strips van:

Tekenaar: Lamy Fabrice Scenarist: Cailleteau Thierry,Duval Fred, Vatine Olivier Uitgever : Delcourt

Wayne Redlake – 01 – 500 Geweren

(nieuw tab)

Lees verder »

Wonderball

Strips van:

Tekenaar: Wilson Colin Scenarist: Blanchard Fred, Duval Fred, Pécau Jean-Pierre Uitgeverij: Silvester

Wonderball is een nieuwe reeks van het scenaristenduo Jean-Pierre Pécau (De Verborgen Geschiedenis) en Fred Duval. Samen schrijven ze de conceptreeks UUR U en brachten het eerste deel van De Man van het Jaar tot een heel… (nieuw tab)


U verklaart akkoord te gaan met onze privacy bepalingen. Het copyright van de stripbesprekingen berust bij derde site's, zoals Bol, Wikipedia, De Stripspeciaalzaak etc.