Tag archief: Duchateau Kim

Antisol

Strips van:

Tekenaar: Duchateau Kim Scenarist: Duchateau Kim Uitgeverij: Oogachtend

Een engel met uitpuilende ogen kan met het knijpen in een toeter het haar doen uitvallen van dorpelingen die aan het begin van het verhaal worden gadegeslagen door een vreemdeling met huifkar. Die engel doet dat alleen om mensen te… (nieuw tab)

Lees verder »

De Man Van Nu

Strips van:

Tekenaar: Duchateau Kim, Kolk Hanco Scenarist: Duchateau Kim, Kolk Hanco Uitgeverij: Blloan

De mooie Sylvia Calvijn checkt in in het historische American Hotel, dé place to be in het kustplaatsje Sag Harbor. Ze hoopt er in alle rust te kunnen werken aan haar verslag. De deadline wenkt. Ze wordt… (nieuw tab)

Een Nieuw Avontuur Van Nero & Co

Strips van:

Tekenaar: Duchateau Kim Scenarist: Duchateau Kim Uitgeverij: Knack, Matsuoka

Al jarenlang maken oude glorieën een comeback, hetzij door nieuwe auteurs, hetzij onder het mom van eenmalige hommagealbums. Een dik jaar na het overlijden van Marc Sleen komt dit Nero-avontuur van Kim Duchateau (Esther Verkest) uit naar aanleiding van de… (nieuw tab)

Esther Verkest

Strips van:

Tekenaar: Duchateau Kim Scenarist: Duchateau Kim Uitgever : Oogachtend, Van Halewyck

Kims grootste en populististe heldin is ons aller esther verkest, de guacamolegeile supertrut op hoge hakken. Altijd ter wille van de toevallige misbruiker. Maar droog je tranen, haal dat rouwregister uit uw boekentas, geen medelijden voor de mooie… (nieuw tab)

Herman, De Lichtrode Ridder

Strips van:

Tekenaar: Bouden Tom, Duchateau Kim Scenarist: Bouden Tom, Duchateau Kim Uitgever: Oog & Blik

Herman, De Lichtrode Ridder – 01 – Deel 01

(nieuw tab)

Lees verder »


U verklaart akkoord te gaan met onze privacy bepalingen. Het copyright van de stripbesprekingen berust bij derde site's, zoals Bol, Wikipedia, De Stripspeciaalzaak etc.