Tag archief: Desberg Stephen

Aurora & Ulysses Centauren

Strips van:

Tekenaar: Seron Pierre Scenarist: Desberg Stephen, Seron Pierre Uitgever :Dupuis

Albums

Aurora & Ulysses, Centauren – 01 – De Deur Naar ’t Ongewisse Aurora & Ulysses,… (nieuw tab)

Lees verder »

Billy The Cat

Strips van:

Tekenaar : Colman Stéphane Scenarist : Desberg Stephen Uitgeverij : Dupuis

Billy the Cat is een Frans – Belgische stripreeks, bedacht door Stephen Desberg en Stephan Colman, alsmede een op deze strip gebaseerde animatieserie. De strip verscheen voor het eerst in september 1990 en telt 11 delen.

De serie draait… (nieuw tab)

Black Op

Strips van:

Tekenaar : Labiano Hugues Scenarist : Desberg Stephen Uitgeverij : Dargaud

Maak kennis met Floyd Whitman. Deze oud medewerker van het Directorate of Operations (DO) van de CIA stuit op een grootschalige beïnvloeding van de Amerikaanse presidentsverkiezingen. Een consultatiebedrijf genaamd Lazenby Corporation heeft ervoor gezorgd dat een grote groep personen… (nieuw tab)

Carmen Lamour

Strips van:

Tekenaar: Maltaite Eric Scenarist: Desberg Stephen Uitgever : P & T

Deze ouderwetse avonturenstrip zet menig potentiele lezer op een verkeerd been. Een pittig dametje in lingerie slaat op de omslag kuis haar armen voor haar borsten, terwijl op de achtergrond een missionaris en een verstrooide man haar aankijken.… (nieuw tab)

Cassio

Strips van:

Tekenaar : Reculé Henri – Joseph Scenarist : Desberg Stephen Uitgeverij : Lombard

We schrijven 145 na Christus. Lucius Aurelius Cassio, een van de rijkste en machtigste patriciërs van Rome, wordt vermoord door vier samenzweerders in zijn domus. Bijna tweeduizend jaar later vindt de archeologe Ornella Grazzi de tombe van… (nieuw tab)

De 27* letter

Strips van:

Tekenaar: Maltaite Willy Scenarist: Desberg Stephen Uitgever: Dupuis

De 27ste Letter – 01 – Deel 01

(nieuw tab)

Lees verder »

De Geschiedenis Van Het WK Voetbal

Strips van:

Tekenaar: Bours Jacques, Chardez Didier, Chrispeels Didier, Grenson Olivier, Hernu Marc, Mesmaeker Jean de, Stassen Jean-Philippe, Verron Laurent, Wurm Philippe Scenarist: Desberg Stephen, Lapière Denis, Salma Sergio Uitgever : Paul Ide

(nieuw tab)

Lees verder »

De Onsterfelijken

Strips van:

Tekenaar: Reculé Henri – Joseph Scenarist: Desberg Stephen Uitgever : Blitz, Talent

Voor Rio is het duidelijk: engelen bestaan! Toen ze op jonge leeftijd een autocrash met haar oom overleefde, had ze dit immers aan haar engelbewaarder te danken. Ook op latere leeftijd wordt ze nog eens door hem gered.… (nieuw tab)

De Schorpioen

Strips van:

Tekenaar: Marini Enrico Scenarist: Desberg Stephen Uitgever : De Morgen

(nieuw tab)

Lees verder »

Duizend En Meer Nachten

Strips van:

Tekenaar: Reculé Henri-Joseph Scenarist: Desberg Stephen Uitgeverij: Lombard

Er was eens… beginnen niet alle mooie verhalen, zo?… Er was eens een jonge Arabische vrouw die de hoofden van alle jongemannen uit een woestijnstadje tilt deed slaan. Haar ongekende schoonheid kwam ook een machtswellustige griffioen ter ore. En ja hoor, het… (nieuw tab)

Empire USA

Strips van:

Tekenaar: Goelen Werner Scenarist: Desberg Stephen Uitgever : Dargaud

Boem! Een chemische bom ontploft in San Francisco. In nauwelijks vijf uur sterven driehonderdduizend mensen. Niemand praat nog over de drie andere bommen die vooraf onschadelijk werden gemaakt. Niemand praat nog over de vergeten helden. Niemand kijkt nog achterom. Het terrorisme… (nieuw tab)

Golden Dogs

Strips van:

Tekenaar: Goelen Werner Scenarist: Desberg Stephen Uitgever: Lombard

Londen, begin negentiende eeuw, het toneel van deze nieuwe strip. Met in de hoofdrol kleurrijke, sluwe, goede én slechte onderwereldfiguren. Het draait om een dievenbende, de Golden Dogs. Een groep die het heeft gemunt op het geld van rijkelui in Londen.… (nieuw tab)

H.ell

Strips van:

Tekenaar: Vrancken Bernard Scenarist: Desberg Stephen Uitgever : Lombard

Een gevaarlijke en oneerlijke wereld vol bovennatuurlijke wezens waarin regelmatig onverklaarbare gebeurtenissen plaatsvinden. Dat is de wereld waarin Harmond Ellmander, kortweg H.Ell, leeft. Hij was ooit een begenadigd ridder, maar viel in ongenade en werd gedegradeerd tot quaestor. Nu is het… (nieuw tab)

Het Laatste Jungleboek

Strips van:

Tekenaar: Moor Johan de, Reculé Henri-Joseph Scenarist: Desberg Stephen Uitgever : Lombard

Maanden zaten we nagelbijtend te wachten op Het Laatste Jungleboek, dé ultieme verstripping van Rudyard Kiplings klassieker. Niemand minder dan Stephen Desberg (I.R.$.., Ster van de Woestijn, Jimmy Van Doren, De Schorpioen) en gekke koeientekenaar Johan De… (nieuw tab)

I.R.$.

Strips van:

Tekenaar: Vrancken Bernard Scenarist: Desberg Stephen Uitgever : Lombard

Internal Revenue Service, I.R.$., is de belastingsdienst van de Verenigde Staten. En als je denkt dat dit een saaie deskjob is dan ken je Larry B. Max niet. Hij is de hoofdfiguur binnen deze stripreeks, special Agent van deze dienst en… (nieuw tab)


U verklaart akkoord te gaan met onze privacy bepalingen. Het copyright van de stripbesprekingen berust bij derde site's, zoals Bol, Wikipedia, De Stripspeciaalzaak etc.