Tag archief: Démarez Thierry

Alex Senator

Strips van:

Tekenaar: Démarez Thierry Scenarist: Mangin Valérie Uitgever : Casterman

Er is leven na de dood, dat weten we nu wel zeker! Nooit hadden we gedacht dat grootmeester Jacques Martin zich na de minder positieve respons op zijn geesteskind Alex echt letterlijk in zijn graf zou omdraaien… of toch tenminste vanuit… (nieuw tab)

De Laatste Trojaan

Strips van:

Tekenaar: Démarez Thierry Scenarist: Mangin Valérie Uitgever : Blitz, Talent

Als je ooit de eerste twee delen had gekocht in het Nederlands dan was de teleurstelling, voor diegenen die deze reeks leuk vonden, groot toen Blitz/Talent (we gaan hier niet meer over uitweiden) er de brui aangaf. Het heeft… (nieuw tab)

De Orde van de Drakenridders

Strips van:

Tekenaar: Varanda Alberto, Briones Philippe, Guinebaud Sylvain, Paty Christian, Sieurac Laurent, Démarez Thierry, Meddour Fabrice, Ruizgé Francisco, Guiton Edouard Scenarist: Guéro Anne, Guéro Gérard Uitgever : Silvester

Ieder deel van deze fantasy – reeks kan eigenlijk apart gelezen worden. Want in elk deel staat er een andere drakenridder centraal. Alle… (nieuw tab)

Marie Der Draken

Strips van:

Tekenaar: Démarez Thierry Scenarist: Guéro Anne, Guéro Gérard Uitgever : Silvester

In een zonovergoten bergstadje krijgt de twaalfjarige Marie van haar rijke vader de opdracht het bos in te trekken en pas terug te keren als ze een kloppend hart van een dier heeft bemachtigd. Tijdens haar initiatierite laat… (nieuw tab)


U verklaart akkoord te gaan met onze privacy bepalingen. Het copyright van de stripbesprekingen berust bij derde site's, zoals Bol, Wikipedia, De Stripspeciaalzaak etc.