Tag archief: Défali Djillali

Affodil

Strips van:

Tekenaar: Défali Djillali Scenarist: Corberand Éric Uitgever : Talent

Met geld kan alles. Dat zegt man. Dat denkt men. Maar tot wat dient geld als uw leven bedreigd wordt door een tegenstander die geen gelaat of lichaam heeft? Ondanks hun macht en hun fortuin zijn Peter Preston, High Sizemore… (nieuw tab)

Assassin’s Creed

Strips van:

Tekenaar: Défali Djillali Scenarist: Corberand Éric Uitgever : Ballon Media

Dit verhaal is gebaseerd op het zeer populaire gelijknamige computerspel ‘Assassin’s Creed IV’. Zelfstandig te lezen van eerdere delen uit de serie. De jonge onbezonnen Edward Kenway (ik – figuur), zoon van een schapenboer, brutaal, verzot op drank, en… (nieuw tab)

De Weerwolven

Strips van:

Tekenaar: Defali Djillali Scenarist: Gaudin Jean – Charles Uitgever : Talent

De graaf van Atlis droomt ervan om een leger van weerwolven onder zijn gezag te hebben. William de alchemist, ingewijd in de diepste occulte geheimen, wordt gedwongen hem daarbij te helpen. Eenmaal dat gelukt is, neemt dit verhaal… (nieuw tab)

De Wet van de XII Tafelen

Strips van:

Tekenaar: Defali Djillali Scenarist: Corberand Éric Uitgever : Daedalus

Eind 2006 waren we positief gestemd toen we de wilde uitgeefplannen van kleine uitgeverijen in opmars aanhoorden. Prijzen worden echter uitgereikt aan de eindmeet. Zo bevielen niet alle reeds verschenen titels van Daedalus ons. Sommige Franstalige albums blijven beter onvertaald…… (nieuw tab)

Driften

Strips van:

Tekenaar: Defali Djillali Scenarist: Corberand Éric, Malka Richard Uitgever : 12bis

Na enkele jaren van stilte blijkt de seriemoordenaar Hugo terug actief te zijn als het gruwelijk verminkte lichaam van een jonge vrouw teruggevonden wordt op de bodem van de Seine in Parijs. Een speciaal onderzoeksteam wordt samengesteld, maar… (nieuw tab)

Een Trap Van Zand

Strips van:

Tekenaar: Defali Djillali Scenarist: Legrand Benjamin Uitgeverij: Dark Dragon Books

Spectaculaire thriller tegen de achtergrond van het eeuwige conflict in het Midden-Oosten. In de nabije toekomst stuurt men Franse troepen naar de woestijn in Oost-Afrika om een brug in aanbouw te beveiligen. Tegenover het soldatenkamp ligt een naargeestige spookstad.… (nieuw tab)

Uchronie(S) New Delhi

Strips van:

Tekenaar: Defali Djillali, Guérineau Richard Scenarist: Corberand Éric Uitgever: Daedalus

Door ingewikkeld gedoe met zwarte materie kan er van de ene naar de andere realiteit gesprongen worden. Elk van die realiteiten leverde intussen al zes alternatieve New Yorken op waarin telkens een ander ras de metropool die van hen kan… (nieuw tab)

Uchronie(S) New York

Strips van:

Tekenaar: Défali Djillali Scenarist: Corberand Éric Uitgever : Daedalus

Conceptreeksen… dé grote mode van de afgelopen jaren. Een ingenieus (en vaak complex) verhaal wordt door verschillende tekenaars in beeld gebracht. Het grote voordeel is natuurlijk het tempo waarmee nieuwe delen op de markt komen. Want jáááren wachten op een… (nieuw tab)


U verklaart akkoord te gaan met onze privacy bepalingen. Het copyright van de stripbesprekingen berust bij derde site's, zoals Bol, Wikipedia, De Stripspeciaalzaak etc.