Tag archief: Cornette Jean-Luc

6 Kerngezonde Stripverhalen

Strips van:

Tekenaar: Attanasio Edoardo, Cornette Jean-Luc, Cromheecke Luc, Ryssack Eddy, Salemi Jean-Claude, Severin Alec Scenarist: Alexandre Daniel, Anne-Catherine, Cornette Jean-Luc, Letzer Laurent, Ryssack Eddy, Severin Alec Uitgever: Vereniging voor Kankerbestrijding

6 Kerngezonde Stripverhalen – 01 – 6 Kerngezonde Stripverhalen

(nieuw tab)

Lees verder »

Central Park

Strips van:

Tekenaar: Durieux Christian Scenarist: Cornette Jean-Luc Uitgeverij: Dupuis

Christian Durieux is in het Nederlands vooral bekend van zijn kinderstrip Oscar (op scenario van Denis Lapière), maar zijn werk bestaat minstens evenveel uit tekenwerk voor volwassenen. In deze categorie hoort ook Central Park thuis, een nieuwe one-shot voor de collectie… (nieuw tab)

De Glimlach Van Mao

Strips van:

Tekenaar: Constant Michel Scenarist: Cornette Jean-Luc Uitgeverij: Futuropolis

“Je had moeten weten dat de macht van de captain rust op achterdocht en klikken… deze regering maakt gebruik van veel onschuldige mensen om anderen te manipuleren.” Deze uitspraak vat zowat De Glimlach van Mao samen. Wie het album echter per… (nieuw tab)

In Het Midden Van Nowhere

Strips van:

Tekenaar: Constant Michel Scenarist: Cornette Jean-Luc Uitgever : Lombard

In Het Midden Van Nowhere – 01 – Het Oor Van De Zalm

(nieuw tab)

Lees verder »

Morro Bay

Strips van:

Tekenaar: Boccar Jean-Louis Scenarist: Cornette Jean-Luc Uitgeverij: Casterman

In onze zoektocht naar nieuw talent kijken we in Vlaanderen vaak niet verder dan onze neus lang is. De auteurs van Morro Bay zijn allebei afkomstig uit Wallonië en hebben beide de laatste jaren een opvallend parcours afgelegd. Opvallend is ook… (nieuw tab)


U verklaart akkoord te gaan met onze privacy bepalingen. Het copyright van de stripbesprekingen berust bij derde site's, zoals Bol, Wikipedia, De Stripspeciaalzaak etc.