Tag archief: Cornelis Patrick

De Huivering

Strips van:

Tekenaar: Cornelis Patrick Scenarist: Cornelis Patrick, Thys Tom Uitgeverij: Pangolin Comics

Zo, dus je denkt dat je een stevige maag en een stel stalen zenuwen hebt? Ben je zeker? Durf jij DE HUIVERING aan? Meesters in het morbide Patrick Cornelis en Tom Thys slaan de handen in elkaar voor… (nieuw tab)

De Rode Ridder Remake

Strips van:

Tekenaar: Cornelis Patrick Scenarist: Biddeloo Karel Uitgeverij: Standaard

Met het achtenvijftigste album van De Rode Ridder, De Toverspiegel, schreef tekenaar en scenarist Karel Biddeloo in 1973 stripgeschiedenis. Niet alleen maakte de fee Galaxa, die de reeks daarna met haar aanwezigheid zou blijven kruiden, voor het eerst haar opwachting, ook… (nieuw tab)

Verbonden Zielen

Strips van:

Tekenaar: Cornelis Patrick Scenarist: Vachey Olivier Uitgeverij: Pangolin Comics

Een land in verval, geteisterd door plagen doet de beschaving afbrokkelen. Xaerl en Logarn, samen met Eleis en het rotsmonstertje Lehk, nemen het op tegen de vreemde krachten die het land teisteren en terroriseren. Volg mee de vreemde avonturen van… (nieuw tab)

Virus

Strips van:

Tekenaar: Cornelis Patrick Scenarist: Cornelis Patrick Uitgeverij: Culturele Vereniging Spirit

De nieuwe reeks Virus door het nieuw aanstormend talent Patrick Cornelis bij de nieuwe uitgeverij Pangolin Comics stuit op heel wat oude bezwaren om met een handicap te beginnen. Kleiner formaat, in zwart-wit, hoge prijs en een genre dat… (nieuw tab)


U verklaart akkoord te gaan met onze privacy bepalingen. Het copyright van de stripbesprekingen berust bij derde site's, zoals Bol, Wikipedia, De Stripspeciaalzaak etc.