Tag archief: Cordurié Sylvain

Acriboréa

(nieuw tab)

Lees verder »

De Heren Van Cornwall

Strips van:

Tekenaar: Lapo Alessio Scenarist: Cordurié Sylvain Uitgever : Daedalus

De Ierse koning Duncan heeft zich gedurende lange tijd voorbereid op een massale aanval op het koninkrijk Cornwall. Zijn leger is veel groter dan dat van koning Mark, en niets lijkt hem te kunnen stuiten. Dat is echter buiten… (nieuw tab)

Het Verband Van De Ring

Strips van:

Tekenaar: Cauuet Paul, Civiello Emmanuel, Créty Stéphane, Critone Luigi, Laouer Fabien, Lapeyre Guillaume Scenarist: Clavery Guillaume, Corberand Éric, Cordurié Sylvain, Duval Fred, Feng Mao, Filippi Denis-Pierre, Goret Christophe , Jarry Nicolas, Morvan Jean-David, Mosdi Thomas, Veys Pierre Uitgeverij: Silvester

Het Verband Van De Ring – 01 – Het Verband Van… (nieuw tab)

Mandragora

Strips van:

Tekenaar: Piazzalunga Patrick, Rossbach Jean – Sébastien, Santucci Marco Scenarist: Cordurié Sylvain Uitgever : Daedalus

In 1870 krijgt de jonge organisatie Fathers of Realms nabij Windsor de taak opgelegd om een brug te slaan tussen de aardse wereld en de onderwereld. 22 jaar later is Father of Realms een… (nieuw tab)

Orks & Goblins

Strips van:

Tekenaar: Lorusso Giovanni Scenarist: Cordurié Sylvain Uitgeverij: Daedalus

Nieuwe serie binnen het universum van Elfen en Dwergen. De Wereld van Arran. De halfork Turuk wordt wakker. Versuft, gewond en met geheugenverlies. Hij dwaalt door de straten van een verlaten stad, of bijna verlaten want een boogschutter lijkt hem naar… (nieuw tab)

Ravermoon

Strips van:

Tekenaar: Pilipovic Léo Scenarist: Cordurié Sylvain Uitgever: Silvester

Voor fans van de fantasystrip heeft uitgeverij Silvester een nieuw pareltje uitgegeven. Ravermoon heeft alle elementen om de fans van dit genre te bekoren. Magie, intrige, strijd, een aantrekkelijke huurlinge (waar de reeks zijn naam aan dankt) en een intrigerende tegenstander.

In… (nieuw tab)

Sherlock Holmes – Crime Alleys

Strips van:

Tekenaar: Nespolino Alessandro, Toulhoat Ronan Scenarist: Cordurié Sylvain Uitgeverij: Daedalus

Bij de start van dit Sherlock Holmes-tweeluik komen we terecht in als gevangenis dienende fabriek waar een gemartelde man een poging onderneemt om te ontsnappen. Jammer genoeg voor hem mislukt de ontsnappingspoging. De gevangene blijkt een medewerker te zijn van… (nieuw tab)

Sherlock Holmes – De Kronieken Van Moriarty

Strips van:

Tekenaar: Fattori Andrea, Toulhoat Ronan Scenarist: Cordurié Sylvain Uitgeverij: Daedalus

Vergis je niet: in dit verhaal is er geen sprake van de grootste detective aller tijden (sorry, meneer Clouseau), zelfs geen cameootje is de mens hier gegund. Dit album draait namelijk volledig rond zijn nemesis Moriarty, ook al was het… (nieuw tab)

Sherlock Holmes & De Necronomicon

Strips van:

Tekenaar: Krstic Vladimir Scenarist: Cordurié Sylvain Uitgeverij: Daedalus

Het is niet voor het eerst dat de creatie van Sir Arthur Conan Doyle geconfronteerd wordt met een creatie van H.P. Lovecraft. In de videogame Sherlock Holmes: The Awakened moet Holmes het opnemen tegen een sekte die Lovecrafts meest bekende creatie Cthulhu… (nieuw tab)

Sherlock Holmes & De Tijdreiziger

Strips van:

Tekenaar: Krstic Vladimir, Rossbach Jean-Sebastien Scenarist: Cordurié Sylvain Uitgeverij: Daedalus

Januari 1894. 1 Jaar en zes maanden nadat hij James Moriarty en Taher Emara overwon, ondervindt Holmes nog altijd de nawerking van deze zaak. Hij is moe en leidt een teruggetrokken leven in zijn schamele boekhandel ergens in het hartje… (nieuw tab)

Sherlock Holmes & De Vampiers Van Londen

Strips van:

Tekenaar: Krstic Vladimir Scenarist: Cordurié Sylvain Uitgever: Daedalus

Albums

Sherlock Holmes & De Vampiers Van Londen – 01 – De Roep Van Het Bloed Sherlock Holmes &… (nieuw tab)

Lees verder »

Sherlock Holmes Society

Strips van:

Tekenaar: Bervas Stéphane, Rossbach Jean-Sébastien Scenarist: Cordurié Sylvain Uitgeverij: Daedalus

Van 1891 tot 1894 heeft Sherlock Holmes een verborgen leven geleid. Slechts enkelen wisten dat hij de val in de watervallen van Reichenbach overleefd had. Zelfs dokter Watson niet. Na zijn vorige avonturen stapt hij terug uit de schaduw en… (nieuw tab)

Walkure

Strips van:

Tekenaar: Kovacevic Drazen Scenarist: Cordurié Sylvain Uitgeverij: Dark Dragon Books

Enkele Vikings verzamelen zich om in naam van de Vikingclans die ze vertegenwoordigen bij Odin te gaan klagen over de strenge winter die hun land teistert. Gunhild, een walkure die uit het godenrijk Asgard is verbannen omdat ze haar maagdelijkheid… (nieuw tab)


U verklaart akkoord te gaan met onze privacy bepalingen. Het copyright van de stripbesprekingen berust bij derde site's, zoals Bol, Wikipedia, De Stripspeciaalzaak etc.