Tag archief: Chrispeels Didier

Atalanta – De Odyssee

Strips van:

Tekenaar: Kisa Evana Scenarist: Chrispeels Didier Uitgeverij: Silvester

Na de wisselvallige overname sinds het vorige album lijkt nieuwe tekenaar Manu Grey zich te herpakken, of zich althans de hand van de meester wat meer eigen gemaakt te hebben. Het verhaal vervolgt ondertussen met de verdere afdaling in de hel… (nieuw tab)

Atalante

Strips van:

Tekenaar: Chrispeels Didier Scenarist: Chrispeels Didier Uitgever : Silvester

De mythologie uit de Griekse oudheid brengt ons de meest fascinerende legenden. Dit is er een van: de fabelachtige geschiedenis van Atalante! Bij haar geboorte verstoten door haar vader, vervolgens door de godin Hera veroordeeld om zonder liefde te leven, wordt… (nieuw tab)

Cañari

Strips van:

Tekenaar : Meglia Carlos Scenarist : Chrispeels Didier Uitgeverij : Silvester

De Azteken heersten in Mexico voordat de Europeanen er voet aan wal zetten. De jonge Cañari verliest tijdens het water halen haar jonge broertje Xaotil uit het oog. ’s Avonds komt ze zonder hem thuis. Haar vader stuurt haar… (nieuw tab)

De Geschiedenis Van Het WK Voetbal

Strips van:

Tekenaar: Bours Jacques, Chardez Didier, Chrispeels Didier, Grenson Olivier, Hernu Marc, Mesmaeker Jean de, Stassen Jean-Philippe, Verron Laurent, Wurm Philippe Scenarist: Desberg Stephen, Lapière Denis, Salma Sergio Uitgever : Paul Ide

(nieuw tab)

Lees verder »

De Goden Van De Nijl

Strips van:

Auteur: Chrispeels Didier Illustrator: Chrispeels Didier Uitgeverij: Dark Dragon Books

Het is groot het feest voor de Godin Bastet. Hier komt zelfs de Koninklijke familie der Farao’s op af! Maar voor de katten is het andere koek! Hun hoge priesteres is verslagen door Noun en ze moeten nu een… (nieuw tab)

De Kid

Strips van:

Tekenaar: N’Guessan Marc Scenarist: Chrispeels Didier Uitgever : Farao Talent

In 1997 verscheen een opvallend album: het eerste deel van De Kid van Crisse en N’Guessan. Het betrof immers het eerste nummer (nummer 0 dan nog wel!) in een nieuwe collectie: de Collectie 500. Deze collectie liet zich vooral… (nieuw tab)

De Schaduw Van Het Verleden

Strips van:

Tekenaar: Chrispeels Didier Scenarist: Natacha Uitgeverij: Armonia

De Schaduw Van Het Verleden – 01 – De Krim, 1920

(nieuw tab)

Lees verder »

Dinosaurussen

Strips van:

Tekenaar: Chrispeels Didier, Jérome Lepage, Emmanuel Mangin, Valérie Oger, Tiburce, Plessix Michel, Rollin Lucien, Varanda Alberto, Verbrugghe Scenarist: Anyk Chauvel, David Chrislem, Chrispeels Didier, Gilleron Olivier, Guéro Anne, Kevin Lepage, François Oger, Tiburce, Plessix Michel, Rollin Lucien Uitgever : Gibraltar

Dinosaurussen – 01 – Dood Of Levend

(nieuw tab)

Lees verder »

Het Kristallen Zwaard

Strips van:

Tekenaar: Chrispeels Didier Scenarist: Goupil Jacky Uitgever : Blitz, Oranje

Sinds Dark Dragon Books ons vertelde dat het de fantasyreeks Het Kristallen Zwaard in een verrijkte integrale zou publiceren, wisten we met ons enthousiasme geen blijf. Dat leidde in onze nieuwsrubriek naar diverse berichten elke keer er wat nieuws… (nieuw tab)

Ishanti

Strips van:

Tekenaar: Besson Fred, Chrispeels Didier Scenarist: Chrispeels Didier Uitgever : Silvester

Ishanti – 01 – De Tranen Van Isis

(nieuw tab)

Lees verder »

Kalimbo

Strips van:

Tekenaar: Besson Fred Scenarist: Chrispeels Didier Uitgever : Daedalus

Kalimbo, een oude wijze olifant, trekt zich terug uit zijn troep om naar het olifantenkerkhof te gaan en daar te sterven. Onderweg ontmoet hij een oude leeuwenvriend, Makoussa en ze trekken even samen op om zo afscheid te nemen. Maar… (nieuw tab)

Kookaburra

Strips van:

Tekenaar: Chrispeels Didier Scenarist: Chrispeels Didier Uitgever : Talent

Vier kinderen uit vier windstreken van het heelal beschikken over de kracht om een wankel vredesevenwicht in stand te houden. Ze onderhouden telepathisch contact met elkaar. Ondertussen proberen machthebbers in een galactische oorlog de macht te veroveren. De ‘Space Sniper’ Dragan… (nieuw tab)

La Contessa

Strips van:

Tekenaar: Nau Hervé Scenarist: Chrispeels Didier Uitgever : Glénat

Wij houden net zo veel van films als van strips. Als je ons vraagt naar favoriete filmgenres komen we vaak uit bij gevangenisfilms, spaghettiwesterns, maffiaepossen, high school comedy’s, zowat alles met Scarlett Johansson en heist movies. Bij dat laatste subgenre… (nieuw tab)

Loretta & Harpeya

Strips van:

Tekenaar: Chrispeels Didier Scenarist: Goupil Jacky Uitgever : Blitz, Oranje

Albums

Loretta & Harpeya – 01 – Deel 01 Loretta & Harpeya – 02 – Deel… (nieuw tab)

Lees verder »

Luuna

Strips van:

Tekenaar: Keramidas Nicolas Scenarist: Chrispeels Didier Uitgever : Daedalus

Volgens de legenden van de indianen verbindt de mythische stam van de Paumanoks de wereld van de goden met die van de natuur en die van de mensen. Luuna heeft haar stam verlaten omdat ze twee totems heeft gekregen. De… (nieuw tab)


U verklaart akkoord te gaan met onze privacy bepalingen. Het copyright van de stripbesprekingen berust bij derde site's, zoals Bol, Wikipedia, De Stripspeciaalzaak etc.