Tag archief: Broeders Ken

Apostata

Strips van:

Tekenaar: Broeders Ken Scenarist: Broeders Ken Uitgever : Standaard

Het heeft heel wat vuile uitgeversvoeten in de aarde gehad, maar eindelijk is supertalent Ken Broeders terug in het Vlaamse striplandschap. En wat voor comeback! We wisten al een tijdje dat de maker van zeer gesmaakte reeksen als Tyndall en… (nieuw tab)

Driftwereld

Strips van:

Tekenaar: Broeders Ken Scenarist: Broeders Ken Uitgeverij: L

Driftwereld is een verborgen rijk waar allerlei fabelachtige wezens hun heil gezocht hebben. De schelmachtige elf Dellric Twotter, raakt betrokken in een reeks avontuurlijke gebeurtenissen wanneer plotseling een Mens opduikt. Beiden zullen het moeten opnemen tegen een dodelijk gevaar dat niet… (nieuw tab)

Tyndall

Strips van:

Tekenaar: Broeders Ken Scenarist: Peborgh Luc van Uitgever : Arboris

Er hangt een donkere wolk boven het continent Tyndall. Na enkele jaren van betrekkelijke vrede stijgt de spanning in het Noorden, waar talrijke clans strijden om de heerschappij.

De 66 – jarige oorlog ligt bij velen nog vers in… (nieuw tab)

Lees verder »

Voorbij de Steen

Strips van:

Tekenaar: Broeders Ken Scenarist: Broeders Ken Uitgever : Arboris

Het zijn barre tijden voor het dwergenrijk. In hun oorlog tegen de trollen, de Nhamad, hebben ze veel verliezen moeten incasseren. De dwergen hebben zich teruggetrokken in de Eeuwige Berg, maar ook dit laatste toevluchtsoord wordt door de trollen belegerd.… (nieuw tab)


U verklaart akkoord te gaan met onze privacy bepalingen. Het copyright van de stripbesprekingen berust bij derde site's, zoals Bol, Wikipedia, De Stripspeciaalzaak etc.