Tag archief: Bouchet Philippe

Frontlinies

strips van:

Tekenaar: Bouchet Philippe, Brada, Loyvet Pierre Scenarist: Pécau Jean-Pierre Uitgeverij: Daedalus

Uit ons uitgebreid 14-18-overzicht blijkt duidelijk dat heel wat stripauteurs op de oorlogskar gesprongen zijn. Aan de ene kant vinden we het niet erg dat die gruwelijke periode regelmatig onder de aandacht gebracht wordt, aan de andere kant… (nieuw tab)

Hauteville House

strips van:

Tekenaar: Bouchet Philippe, Gioux Thierry, Quet Christophe Scenarist: Duval Fred Uitgever: Silvester

Na een paar opeenvolgende cyclussen waarin er heel wat afgereisd, achtervolgd, rondgerend en nog wat actieve werkwoorden met voorzetsels eraangekleefd is ondernomen, blijven we in het min of meer afgeronde Jack Tupper gewoon thuis. ’t Is te… (nieuw tab)

Man van het Jaar

strips van:

Tekenaar: Blanchard Fred, Bouchet Philippe, Esnard-Lascombe Fabien Scenarist: Duval Fred, Pécau Jean-Pierre Uitgever: Daedalus

Man van het Jaar is een nieuwe conceptserie waarbij de afgeronde verhalen per album telkens het werk zijn van andere auteurs. Deze keer geen alternatieve of uchronistische herschrijvingen van de geschiedenis, maar wel in de… (nieuw tab)


U verklaart akkoord te gaan met onze privacy bepalingen. Het copyright van de stripbesprekingen berust bij derde site's, zoals Bol, Wikipedia, De Stripspeciaalzaak etc.