Tag archief: Bollée Laurent-Frédéric

ApocalypseMania

Strips van:

Tekenaar: Aymond Philippe Scenarist: Bollée Laurent – Frédéric Uitgever : Dargaud

2009. Geen ruiters, maar vier lichtbundels die uit de ruimte komen, lijken de voorbode te zijn van de apocalyps. Of heeft deze kosmische lichtshow een meer vredelievende bedoeling? Slechts één man lijkt bekwaam om het mysterie op te lossen:… (nieuw tab)

De 13 Geboden

Strips van:

Tekenaar: Coutelis Alexandre Scenarist: Bollée Laurent – Frédéric, Godard Christian Uitgever : Arboris

Een geslaagd SF verhaal met een sterk scenario, dat je na de eerste pagina’s te zijn doorgeworsteld opzuigt in zijn wereld. De tekeningen zijn ok maar niet speciaal. Ze geven je wel het gevoel dat die… (nieuw tab)

De Nieuwe Avonturen Van Bruno Brazil

Strips van:

Tekenaar: Aymond Philippe Scenarist: Bollée Laurent-Frédéric Uitgeverij: Lombard

Bruno Brazil en zijn kaaimancommando hebben met succes de gevaarlijkste missies geleid. Maar de laatste ging fout en verschillende leden van het team werden gedood of ernstig verminkt. Een paar maanden later is Brazil niet volledig hersteld van de tragedie. Maar… (nieuw tab)

De Pijl van Nemrod

Strips van:

Tekenaar: Goelen Werner, Robin Stéphane Scenarist: Bollée Laurent – Frédéric Uitgever : Silvester

In het jaar 2129 wordt Lena Ekstorm geconfronteerd met een bijzondere patient, Morgan Shepherd, in een asiel/gevangenis in Stockholm. Lena is arts en probeert contact te leggen, maar dat lukt niet. Dan gaat zij spitten in zijn… (nieuw tab)

Deadline

Strips van:

Tekenaar: Rossi Christian Scenarist: Bollée Laurent-Frédéric Uitgever: Ballon Media

Wat eruitziet als een westernthriller die zich afspeelt in de tragische periode van de Amerikaanse burgeroorlog, verschuilt onder zijn verpakking een unieke kijk op de diepste zielenroerselen van een gekwetste man in een wrede oorlogstijd. Het verhaal is op zich eigenlijk… (nieuw tab)

Een Lange Bloedige Nacht

Strips van:

Tekenaar: Bedouel Fabien Scenarist: Bollée Laurent-Frédéric Uitgever: 12bis

Albums

Een Lange Bloedige Nacht – 01 – Eerste Bedrijf Een Lange Bloedige Nacht – 02 – Tweede Bedrijf

(nieuw tab)

Lees verder »

Imperium

Strips van:

Tekenaar: Penet Régis Scenarist: Bollée Laurent-Frédéric Uitgeverij: Dark Dragon Books

Macht is het enige gif waarbij geen enkele redding meer mogelijk is. Griekenland, 85 v. Chr. Nadat hij de legers van de beroemde koning Mithridates VI heeft verslagen, eist de Romeinse consul Sulla iets bijzonders: diens persoonlijke arts Narcès.… (nieuw tab)

Laowai

Strips van:

Tekenaar: Besse Xavier Scenarist: Bollée Laurent-Frédéric, Swysen Didier Uitgeverij: Glénat

Het is februari 1856 als in de Chinese provincie Guangxi de Franse missionaris Auguste Chapdelaine vermoord wordt. De geestelijke is de peetoom van een jonge marinier, François Montagne, die er alles aan doet om onder het bevel van sergeant Marais… (nieuw tab)

Matt Peterson

Strips van:

Tekenaar: Delitte Jean-Yves Scenarist: Bollée Laurent-Frédéric Uitgeverij: Casterman, L’Equipe

Matt Peterson is een fotoreporter. Hij werkt voor de Franse sportkrant L’Equipe en verslaat voor hen in Londen de Olympische Spelen die in werkelijkheid ook in juli 2012 doorgingen.

Hij is graag gezien op de redactie van het blad omdat hij… (nieuw tab)

Sinclair

Strips van:

Tekenaar: Carloni Stefano Scenarist: Bollée Laurent-Frédéric Uitgeverij: Gorilla

Mei 1968. Parijs brandt. Studenten bezetten de stad. Elke jonge kerel is in ban van de rellen. Iedereen? Neen, student medicijnen Philippe Sinclair ziet onverwachts zijn droom om autocoureur te worden in rook opgaan. Hij baalt als een stekker, maar dan krijgt… (nieuw tab)


U verklaart akkoord te gaan met onze privacy bepalingen. Het copyright van de stripbesprekingen berust bij derde site's, zoals Bol, Wikipedia, De Stripspeciaalzaak etc.