Tag archief: Blanchard Fred

Carmen McCallum

Strips van:

Tekenaar: Blanchard Fred, Gess Stéphane Scenarist: Duval Fred, Vatine Olivier Uitgever : Daedalus

Albums

Carmen Mc Callum – 01 – Jakurpa Carmen Mc Callum – 02… (nieuw tab)

Lees verder »

De Verborgen Geschiedenis

Strips van:

Tekenaar: Blanchard Fred, Kordey Igor, Manchu Philippe, Roux Etienne le, Vatine Olivier Scenarist: Pécau Jean – Pierre Uitgever : Silvester

Eindelijk, ze zijn er. In het stijlvolle zwart ontwijkt een Egyptische boogschutter je loensende blik. Vlammend door een lokale vernis lees je: Genesis, boek 1 van De Verborgen… (nieuw tab)

Lees verder »

Man van het Jaar

Strips van:

Tekenaar: Blanchard Fred, Bouchet Philippe, Esnard-Lascombe Fabien Scenarist: Duval Fred, Pécau Jean-Pierre Uitgever: Daedalus

Man van het Jaar is een nieuwe conceptserie waarbij de afgeronde verhalen per album telkens het werk zijn van andere auteurs. Deze keer geen alternatieve of uchronistische herschrijvingen van de geschiedenis, maar wel in de… (nieuw tab)

Tao Bang

Strips van:

Tekenaar: Blanchard Fred, Cassegrain Didier Scenarist: Pecqueur Daniel, Vatine Olivier Uitgever : Arboris

Tao Bang – 01 – De Zevende Cirkel

Enkel beschikbaar in het Frans:

Tao Bang – T02 – L’ile aux sirenes

(nieuw tab)

Lees verder »

USA Über Alles

Strips van:

Tekenaar: Grinnell Roy, Vicanovic-Maza Milorad Scenarist: Blanchard Fred, Pécau Jean-Pierre Uitgeverij: Daedalus

In deze Trump-tijden spreekt een titel als USA über Alles ons wel aan (niettegenstaande de Franse versie in tempore non suspecto verscheen). Zeker met het trio Jean-Pierre Pécau, Fred Blanchard (De Verborgen Geschiedenis, UUR U) en Maza… (nieuw tab)

Uur U

Strips van:

Tekenaar: Blanchard Fred, Buchet Philippe, Manchu Philippe Scenarist: Blanchard Fred, Duval Fred, Pécau Jean – Pierre Uitgever : Silvester

Uur U is een conceptreeks die ons meeneemt in de recente geschiedenis. In tegenstelling tot historische strips gaat men er hier van uit dat er in de loop der tijd… (nieuw tab)

Wonderball

Strips van:

Tekenaar: Wilson Colin Scenarist: Blanchard Fred, Duval Fred, Pécau Jean-Pierre Uitgeverij: Silvester

Wonderball is een nieuwe reeks van het scenaristenduo Jean-Pierre Pécau (De Verborgen Geschiedenis) en Fred Duval. Samen schrijven ze de conceptreeks UUR U en brachten het eerste deel van De Man van het Jaar tot een heel… (nieuw tab)


U verklaart akkoord te gaan met onze privacy bepalingen. Het copyright van de stripbesprekingen berust bij derde site's, zoals Bol, Wikipedia, De Stripspeciaalzaak etc.