Tag archief: Betbeder Stéphane

Bunker

Strips van:

Tekenaar: Genzianella Nicola Scenarist: Bec Christophe, Betbeder Stéphane Uitgever : Dupuis

We moeten het toegeven, dit eerste deel van Bunker is het eerste album dat we van Christophe Bec lezen. De laatste jaren heeft deze realistische tekenaar par excellence bekendheid opgebouw met zijn reeksen Zéro Absolu (met Richard Marazano)… (nieuw tab)

Dangerous Liaisons

Strips van:

Tekenaar: Bergeron Jean-François Scenarist: Betbeder Stéphane Uitgeverij: Ballon Media

Nee, de brievenroman van Pierre Choderlos de Laclos uit 1782 hebben we nooit gelezen, maar we vielen wel als een blok voor de charmes van de jonge Uma Thurman in de verfilming van Stephen Frears uit 1988. Zelfs de moderne adaptatie… (nieuw tab)

De Montefiore

Strips van:

Tekenaar: Vecchio Pasquale Del Scenarist: Bec Christophe, Betbeder Stéphane Uitgeverij: Ballon Media

Christophe Bec en Stéphane Betbeder schreven tevoren al samen Bunker. Met die futuristische fantasyreeks heeft De Montefiore werkelijk niets gemeen. De zich in de modewereld afspelende reeks kwam zelfs tot stand door een grapje. De twee scenaristen kwamen… (nieuw tab)

De Terugkeer Van Dorian Gray

Strips van:

Tekenaar: Krysinski Grzesiek, Vulic Bojan Scenarist: Betbeder Stéphane Uitgever : Daedalus

Albums

De Terugkeer Van Dorian Gray – 01 – De Kroning Van ‘Onzichtbare De 1ste… (nieuw tab)

Lees verder »

Deep

Strips van:

Tekenaar: Pietrobon Federico Scenarist: Betbeder Stéphane Uitgever: Daedalus

Het is zover. De wereld draait door. Van Hawaï tot Zuid-Afrika zet het dierenrijk de aanval in op het mensdom. Hawaïganzen doorkruisen in enorme wolkformaties de bekende vliegroutes. Door hun frontale aanvallen storten meer dan vierhonderd toestellen neer. Een kolonie jan-van-genten valt… (nieuw tab)

Dr Watson

Strips van:

Tekenaar: Perovic Darko, Toulhoat Ronan Scenarist: Betbeder Stéphane Uitgeverij: Daedalus

Wat als je eindelijk op eigen benen moet staan, zonder het keurslijf waarin je leermeester je gedwongen heeft? Natuurlijk, je mist hem, maar aan de andere kant geniet je van de opportuniteiten die dit met zich meebrengt. Dokter Watson weet… (nieuw tab)

Inlandsis

Strips van:

Tekenaar: Frichet Paul Scenarist: Betbeder Stéphane Uitgever: Daedalus

Het is nu of nooit. Het is Sir Peary’s laatste expeditie. Als hij nu niet de Noordpool bereikt dan zal zijn naam altijd maar een voetnoot zijn in de annalen van de grote ontdekkingsreizigers. Maar het ziet er goed uit. De lente… (nieuw tab)


U verklaart akkoord te gaan met onze privacy bepalingen. Het copyright van de stripbesprekingen berust bij derde site's, zoals Bol, Wikipedia, De Stripspeciaalzaak etc.