Tag archief: Berlion Olivier

Agata

Strips van:

Tekenaar: Berlion Olivier Scenarist: Berlion Olivier Uitgeverij: Ballon Media

Lucky Luciano was zo machtig dat hij alles kon … Behalve iemand van hem laten houden. Ellis Island, 1931. Agata Lietewski, een jonge Poolse van 19 jaar, is op de vlucht na een clandestiene abortus en immigreert naar de Verenigde… (nieuw tab)

Garrigue

Strips van:

Tekenaar: Berlion Olivier Scenarist: Corberand Éric Uitgever: Dargaud

Niemand Is Veilig voor een Ontmoeting die Slecht Uitpakt. Dit is met voorsprong de slechtste albumtitel sinds het debuutalbum van Harlekijn, Olifanten Trompetten bij Dageraad, of het Vrije Vlucht-album Waarom Spoelen Blauwe Walvissen op onze Stranden aan? Een titel als Krekels Brommen… (nieuw tab)

Stadsvertellingen

Strips van:

Tekenaar: Berlion Olivier Scenarist: Berlion Olivier Uitgever : Blitz, Talent

Rochecardon, een voorstadje van Lyon – Vaise. Het lijk van een jonge, onbekende student wordt gevonden op een stuk braakliggend terrein en er is iets mis mee. Dat vindt althans meneer Pinson, een zonderling die alles hoort en ziet… (nieuw tab)

Tony Corso

Strips van:

Tekenaar: Berlion Olivier Scenarist: Berlion Olivier Uitgever : Dargaud

Tony Corso is een zelfingenomen blaaskaak die vertoeft in het mondaine Saint-Tropez. Behalve dat is hij ook privé-detective, die schnabbelend allerhande zaakjes voor de plaatselijke jetset oplost. Na vijftien bladzijden in dit eerste album, is het voor ons al duidelijk: we… (nieuw tab)


U verklaart akkoord te gaan met onze privacy bepalingen. Het copyright van de stripbesprekingen berust bij derde site's, zoals Bol, Wikipedia, De Stripspeciaalzaak etc.