Tag archief: Baudot Jean-François

Complot

Strips van:

Tekenaar: Cossu Brice, Sentenac Alexis Scenarist: Baudot Jean-François, Swysen Didier Uitgeverij: Daedalus

Dit is ‘m dan, de jongste bestseller van Daedalus. Hoe we dat weten? Zomaar een voorspelling. Complot is namelijk een ge-wel-di-ge strip. Naar een concept van Alcante en Gihef (High Security) over diverse complotten uit de wereldgeschiedenis werkt… (nieuw tab)

High Security

Strips van:

Tekenaar: Baudot Jean – François Scenarist: Callède Joël Uitgever : Dupuis

‘High Security’ is de allereerste pure gevangenisthriller in stripvorm, en dat is eigenlijk ongelooflijk, want in de bioscoop en op tv is dat al jaren een bijzonder populair genre, denk maar aan Prison Break. We worden meteen verwend… (nieuw tab)

Inkt En Bloed

Strips van:

Tekenaar: Denauw Renaud Scenarist: Baudot Jean-François Uitgeverij: Dark Dragon Books

De positie(s) van de Belgische dagbladenpers in het grootste wereldconflict aller tijden, het is een complex, divers, en heikel onderwerp omdat het zo nauw samenhangt met het al even complexe gegeven collaboratie. Deze integrale van een tweeluik waagt zich aan… (nieuw tab)

Slangengebroed

Strips van:

Tekenaar: Denauw Renaud Scenarist: Baudot Jean-François Uitgever: Adhemar

Jean Dufaux was al langer uitgekeken op Jessica Blandy toen hij de reeks afrondde. Er kwam toch nog een driedelige spin-off, Het Pad van Jessica, om tekenaar Renaud een plezier te doen. Bovendien flopte hun volgende samenwerking Venus H. Renaud wilde echter… (nieuw tab)


U verklaart akkoord te gaan met onze privacy bepalingen. Het copyright van de stripbesprekingen berust bij derde site's, zoals Bol, Wikipedia, De Stripspeciaalzaak etc.