Tag archief: Azzarello Brian

100 Bullets

Strips van:

Tekenaar: Risso Eduardo Scenarist: Azzarello Brian Uitgever : DC Comics, Vertigo

100 Bullets is een stripreeks, getekend door Eduardo Risso en geschreven door Brian Azzarello. Het wordt uitgegeven door DC Comics, in de DC/Vertigo-lijn

Zowel de manier van schrijven als de manier van tekenen in 100 Bullets zijn voorbeelden van… (nieuw tab)

Batman (RW)

Strips van:

Tekenaar: Frank Gary, Bolland Brian, Bermejo Lee, Gray Mick, Mazzucchelli David, Ha Gene Scenarist: Johns Geoff, Moore Alan, Azzarello Brian, Miller Frank, Jones Gerard Uitgever : RW

Batman: Earth One was na Superman: Earth One de tweede graphic novel van uitgeverij DC die zich afspeelt in de alternatieve dimensie… (nieuw tab)

Before Watchmen

Strips van:

Tekenaar: Bermejo Lee, Jones J.G. Scenarist: Azzarello Brian Uitgever : RW

Decennialang werd er niet geraakt aan de ongenaakbare klassiekerstatus die Watchmen verwierf. Tot DC het nodig vond de reeks uit te breiden met een spin-off… Een spin-off bestaande uit acht miniseries en een one-shot onder de overkoepelende reeksnaam… (nieuw tab)

Broeder Lono

Strips van:

Tekenaar: Risso Eduardo Scenarist: Azzarello Brian Uitgever: RW

100 Bullets is snel uitgegroeid tot een van de bestsellers van RW Uitgeverij. De reeks zit al over de helft van het aantal te verschijnen delen. De uitgeverij wacht niet tot dat laatste deel om nu al een spin-off te lanceren. Niet… (nieuw tab)


U verklaart akkoord te gaan met onze privacy bepalingen. Het copyright van de stripbesprekingen berust bij derde site's, zoals Bol, Wikipedia, De Stripspeciaalzaak etc.