Tag archief: Aymond Philippe

ApocalypseMania

Strips van:

Tekenaar: Aymond Philippe Scenarist: Bollée Laurent – Frédéric Uitgever : Dargaud

2009. Geen ruiters, maar vier lichtbundels die uit de ruimte komen, lijken de voorbode te zijn van de apocalyps. Of heeft deze kosmische lichtshow een meer vredelievende bedoeling? Slechts één man lijkt bekwaam om het mysterie op te lossen:… (nieuw tab)

De Nieuwe Avonturen Van Bruno Brazil

Strips van:

Tekenaar: Aymond Philippe Scenarist: Bollée Laurent-Frédéric Uitgeverij: Lombard

Bruno Brazil en zijn kaaimancommando hebben met succes de gevaarlijkste missies geleid. Maar de laatste ging fout en verschillende leden van het team werden gedood of ernstig verminkt. Een paar maanden later is Brazil niet volledig hersteld van de tragedie. Maar… (nieuw tab)

Highlands

Strips van:

Tekenaar: Aymond Philippe Scenarist: Aymond Philippe Uitgeverij: Medusa

Joseph Callander keert na een tienjarig verblijf in Italië terug naar zijn heimat Schotland. Tijdens een tussenstop redt hij het leven van Amelia, dochter van de graaf van Plaxton, een beminnelijke en Engelsgezinde Lord. Wanneer Joseph zijn talent als portretschilder toont, wordt… (nieuw tab)

Lady S

Strips van:

Tekenaar: Aymond Philippe Scenarist: Hamme Jean van Uitgever : Dupuis

115 scenario’s in dertig jaar. Niet minder dan zeven miljoen verkochte Thorgals en nog meer XIII’s. Laten we dan nog de playboy – miljardair Largo Winch niet vergeten met zes miljoen verpatste albums. Om zijn nieuwste strip Lady S. voor… (nieuw tab)


U verklaart akkoord te gaan met onze privacy bepalingen. Het copyright van de stripbesprekingen berust bij derde site's, zoals Bol, Wikipedia, De Stripspeciaalzaak etc.