Tag archief: Arnoux Erik

Celadon Run

Strips van:

Tekenaar: Klimos Elie Scenarist: Arnoux Erik Uitgever : Farao, Talent

Het is tegenwoordig bijna elke week de goednieuwsshow bij uitgeverij Talent. Deze week is daar geen uitzondering op. Want na langverwachte titels als Kookaburra, De Kinderen van de Salamander, Samba Bugatti en ga zo maar door — het… (nieuw tab)

Lees verder »

De Laatste Fee Van Het Land Van Arvor

Strips van:

Tekenaar: Michaud Jean – Marie Scenarist: Arnoux Erik Uitgever : Blitz

Aster is een tienjarig meisje en de vrucht van de verboden liefde tussen Pierre en Blanche, de wettelijke partners van de heersers over Arvor. Wat ze niet weet is dat ze bij haar geboorte een bijzondere gave… (nieuw tab)

Lees verder »

Sara Lone

Strips van:

Tekenaar: Morancho David Scenarist: Arnoux Erik Uitgeverij: Dark Dragon Books

Sara Lone speelt zich begin jaren 1960 af in de Verenigde Staten. Na de bloederige moord op haar vader, de zaakvoerder van een garnalenvisserij in de Golf van Mexico, staat ze er alleen voor aan het hoofd van haar… (nieuw tab)

Sofaletta

Strips van:

Tekenaar: Arnoux Erik Scenarist: Arnoux Erik Uitgever : Farao, Talent

Sofaletta is een strip wat zich vooral in het Rusland van het begin van de vorige eeuw afspeelt. De scenario’s van alle delen van de serie Sofaletta zijn geschreven door Erik Arnoux, die zelf ook de delen 1… (nieuw tab)

Lees verder »

Timon Van De Velden

Strips van:

Tekenaar: Arnoux Erik Scenarist: Bardet Daniël Uitgever : Blitz

Albums

Timon Van De Velden – 01 – De Droom Van Amerika Timon Van De Velden… (nieuw tab)

Lees verder »

Witness 4

Strips van:

Tekenaar: Millien Chrys Scenarist: Arnoux Erik Uitgever : Soleil

Bloot verkoopt. Tenminste, meestal toch. Soms kan het ook tegendraads werken. Als je bijvoorbeeld een cover met naakt tekent, die in de verste verte niets met de inhoud te maken heeft. Het is dikwijls een teken aan de wand, een… (nieuw tab)


U verklaart akkoord te gaan met onze privacy bepalingen. Het copyright van de stripbesprekingen berust bij derde site's, zoals Bol, Wikipedia, De Stripspeciaalzaak etc.