Tag archief: Armand Dimitri

Angor

Strips van:

Tekenaar: Armand Dimitri Scenarist: Gaudin Jean-Charles Uitgeverij: Dark Dragon Books

In Angor maken we kennis met drie jongeren die hun miserabele bestaan in een dorpje in het uitgestrekte koninkrijk Angor proberen te ontlopen door hun lot in eigen handen te nemen. Als leden van de onderste kaste is hun toekomst… (nieuw tab)

De Nieuwe Avonturen Van Bob Morane

Strips van:

Tekenaar: Armand Dimitri Scenarist: Brunschwig Luc, Ducoudray Aurélien Uitgever: Lombard

Ibadan, Nigeria, 2012. De Franse luitenant Bob Morane bewaakt met vier collega VN-blauwhelmen het wankele samenleven tussen de christelijke Yoruba en de islamitische Hausa. Wanneer een jong kind hem om hulp smeekt, negeert hij de bevelen van hogerhand en redt… (nieuw tab)

Sykes

Strips van:

Tekenaar: Armand Dimitri Scenarist: Dubois Pierre Uitgever: Lombard

Op een moment dat heel België zich vermomt als Buffalo, wordt er een fantastische lading cowboystrips op ons losgelaten. Een sublieme integrale van Blueberry, een tweede deel van de nieuwe verkooptopper Undertaker en een intrigerende western getiteld Sykes. Het is de laatste… (nieuw tab)

Texas Jack

Strips van:

Tekenaar: Armand Dimitri Scenarist: Dubois Pierre Uitgeverij: Lombard

Niemand kan beter met een revolver overweg dan Texas Jack. Maar ondanks zijn status van levende legende heeft hij zijn talent nooit buiten het circus gebruikt. Tot hij op een dag voor de uitdaging staat: naar het Wilde Westen vertrekken om er… (nieuw tab)


U verklaart akkoord te gaan met onze privacy bepalingen. Het copyright van de stripbesprekingen berust bij derde site's, zoals Bol, Wikipedia, De Stripspeciaalzaak etc.