Tag archief: Adriaenssens Ivan

Afspraak in Nieuwpoort

Strips van:

Tekenaar: Adriaenssens Ivan Scenarist: Adriaenssens Ivan Uitgeverij :Lannoo

1 november 1974. Naar aloude gewoonte (sinds 1 november 1924) bezoekt George Sheldon Nieuwpoort. Hij heeft zijn kleinkinderen bij en begint te mijmeren over zijn belevenissen in “De Groote Oorlog”. Hij vertelt het verhaal van de afspraak die drie… (nieuw tab)

Lees verder »

Boeboeks

Strips van:

Tekenaar: Adriaenssens Ivan, Vincent Michaël Scenarist: Adriaenssens Ivan, de Bel Marc Uitgever : Standaard

Je hebt zo van die strips die je altijd links laat liggen. Vooral doelbewust. Boeboeks was ook zo’n reeks. Wat wil je ook? Donkergroene posts/covers met rode letters*, even groene trollen met vampiertanden en… (nieuw tab)

Lees verder »

Caztar

Strips van:

Tekenaar: Poets Luc Scenarist: Adriaenssens Ivan Uitgever: Strip2000

Caztar is de naam van het hoofdpersonage dat het eenmansbedrijfje No Fly Zone runt dat gespecialiseerd is in het verdelgen van insecten. Hij wordt bijgestaan door zijn hond/minidino/sidekick Bernie. Bij een opdracht in het ministerie van defensie werkt hij zich echter… (nieuw tab)

De Kriegels

Strips van:

Tekenaar: Dhondt Steven Scenarist: Adriaenssens Ivan, Bel Marc de Uitgever : Standaard

De 13 – jarige drielingzusjes Lien, Sien en Fien Kriegel gaan naar de middelbare school. In vrij grof taalgebruik wordt verhaald hoe de zusjes van 31 augustus tot 9 september leerlingen en leraren in elkaar slaan,… (nieuw tab)

De Laatste Braedy

Strips van:

Tekenaar: Adriaenssens Ivan Scenarist: Adriaenssens Ivan Uitgeverij: Lannoo

De impasse was totaal. Al jaren vochten de Engelsen en de Duitsers vanuit hun loopgraven om steeds dezelfde modderkluit. Een jonge snaak, Lord Winston Churchill, had een geniaal idee die de oorlog een nieuwe elan zou geven. Hij zou enkele… (nieuw tab)

Lees verder »

Elsie En Mairi

Strips van:

Tekenaar: Adriaenssens Ivan Scenarist: Adriaenssens Ivan Uitgever : Lannoo

Wat als je er als jonge schrijfster van droomt een bestseller te schrijven, een roman… En wat als je opdrachtgever je in de plaats twee dagboeken geeft en je vraagt om daar een leesbaar boek van te maken dat… (nieuw tab)

Lees verder »

Oorlog In Waregem

Strips van:

Tekenaar: Adriaenssens Ivan Scenarist: Adriaenssens Ivan Uitgeverij: Lannoo

Oorlog in Waregem is een graphic novel met levensechte tekeningen en een historisch achtergronddossier. De strip brengt de verwoestende laatste weken van WO I in Waregem en omstreken in beeld. Als de studenten Jim en Sophia een schoolwerkje moeten maken… (nieuw tab)

Lees verder »

Orphanimo!!

Strips van:

Tekenaar: Vincent Luc, Vincent Michaël Scenarist: Adriaenssens Ivan, Vincent Luc Uitgever : Standaard

Orphanimo!! is een Belgische stripreeks. De reeks bestaat uit 12 albums. Deze albums zijn weer ingedeeld in twee cycli van elk 6 delen.

De reeks is bedacht door Luc Vincent, Ivan Adriaenssens en Michaël Vincent,… (nieuw tab)

Lees verder »


U verklaart akkoord te gaan met onze privacy bepalingen. Het copyright van de stripbesprekingen berust bij derde site's, zoals Bol, Wikipedia, De Stripspeciaalzaak etc.