Tag archief: Adam Éric

De Loopgraaf

Strips van:

Tekenaar: Marchetti Christophe Scenarist: Adam Éric, Cady Virginie Uitgever : Daedalus

Aardig debuteren en eigenlijk zelfs fantastisch debuteren, zouden we het durven noemen. Tekenaar Christophe Marchetti mag best tevreden terugkijken op zijn eersteling. Met ‘De Loopgraaf’ – op scenario van Adam en Cady – krijgt u te maken… (nieuw tab)

Lees verder »

De Verhalen Van De 7de Zucht

Strips van:

Tekenaar: Micol Hugues Scenarist: Adam Éric Uitgeverij: Toog

Waar zit hem toch die blijvende aantrekkingskracht voor het land van de Rijzende Zon? In het commerciële kielzog van Akira, Naruto en andere Gen Barrevoets, springt elke uitgeversmarketeer onbesuisd mee op de mangasneltrein. Elke nipponworp wordt tegenwoordig onthaald als was het… (nieuw tab)

Game Over

Strips van:

Tekenaar: Adam Éric, Ledent Michel Scenarist: Adam Éric, Augustin Virginie, Fourrier M., Ledent Michel Uitgever: Dupuis

Game Over, een spin-off van Kid Paddle, die andere reeks van Midam, is een formulereeks. Men neme een kleine barbaar, een prinses die moet gered worden van de Blorks (monsters die enkel “Blork”… (nieuw tab)

Michelangelo

Strips van:

Tekenaar: Rochebrune Thibaud De Scenarist: Adam Éric, Convard Didier Uitgeverij: Dark Dragon Books

Wie was Michelangelo Buonarotti? Beschermeling van Lorenzo de Medicí, schepper van prachtige kunstwerken als de Pietà, David en de Madonna met kind in de Onze-Lieve-Vrouwekerk in Brugg ! Voelde zich — ondanks de schepping van… (nieuw tab)

Lees verder »

Roma

Strips van:

Tekenaar: Penet Régis Scenarist: Adam Éric, Boisserie Pierre, Convard Didier Uitgeverij: Daedalus

Albums

Roma – 01 – De Vloek Roma – 02 – De Overwinning Of… (nieuw tab)

Lees verder »

Sneeuw De Oorsprong

Strips van:

Tekenaar: Vignaux Frédéric Scenarist: Adam Éric, Convard Didier Uitgeverij: Ballon Media

Het begon allemaal in Amerika. Zo starten tegenwoordig alle straffe verhalen en Sneeuw is er zeker een van. Jaren geleden voerden de Verenigde Staten, geruggensteund door China, een bitse handelsoorlog uit met Europa. Een terroristische daad bracht het… (nieuw tab)

Sneeuw: Het Begin

Strips van:

Tekenaar: Hostache Jean-Baptiste, Poli Didier Scenarist: Adam Éric, Convard Didier Uitgever: Glénat

“Een spin-off komt er over het algemeen wanneer de hoofdserie buiten adem begint te raken”, zei Jean Van Hamme ons nog onlangs. Ergens midden jaren 1980, toen iedere puistige tiener in No Time To Waste T-shirts rondliep,… (nieuw tab)


U verklaart akkoord te gaan met onze privacy bepalingen. Het copyright van de stripbesprekingen berust bij derde site's, zoals Bol, Wikipedia, De Stripspeciaalzaak etc.